Gică Popescu şi-a reluat îndatoririle de tată

11 septembrie 2015 22:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Începutul de toamnă l-a prins pe Gică Popescu (47 de ani) în sânul familiei. Fostul mare fotbalist a primit o permisie din partea penitenciarului Jilava, iar fotoreporterii Click! l-au surprins bucurându-se de libertate. Şi cum ar putea s-o facă mai bine, dacă nu alături de prinţesa lui, Maria (15 ani).

Chiar dacă e după gratii de un an şi jumătate, Gică Popescu e într-o formă de zile mari. Cel supranumit “Baciul” şi-a păstrat alura de fotbalist, dar şi zâmbetul. Perioada petrecută după gratii nu l-a schimbat pe fostul căpitan al echipei FC Barcelona şi al Naţionalei, care la cei 47 de ani arată extrem de bine.

Nici nu a slăbit şi nici nu a făcut burtică, având cel mai probabil grijă să tragă de fiare în sala de sport a închisorii. Îmbrăcat sport şi cu ochelarii de soare la ochi, Gică s-a urcat la volanul bolidului său şi a mers să-şi ia fetiţa, care învaţă la o şcoală privată şi a început cursurile mai devreme. Maria a radiat de fericire când şi-a văzut tatăl, i-a sărit în braţe şi apoi cei doi au plecat de mână spre un restaurant de fiţe din zona Floreasca. După ce a comandat mai multe feluri de mâncare, Gică a ieşit încărcat cu plase din restaurant. Fostul fotbalist nu a luat prânzul acolo, ci cel mai probabil a preferat să mănânce acasă alături de soţia Luminiţa şi fiul Nicholas. Extrem de fericită că-şi are tatăl aproape, Maria a râs în permanenţă, iar Gică i-a făcut toate poftele. Pentru el, aceasta nu este prima permisie.

“Baciul” a fost eliberat 24 de ore, anul trecut, în mai, pentru a-şi înmormânta tatăl. Fostul fotbalist a mai ieşit din închisoare pentru cinci zile şi anul acesta în iulie. Gică Popescu a fost condamnat la 3 ani şi 10 zile de închisoare în “Dosarul Transferurilor”, în 4 martie 2014. După un an şi jumătate în care a muncit la atelierul de tâmplărie de la Jilava, a scris patru cărţi şi a condus activităţile sportive din închisoare, Gică se apropie de ziua eliberării.La sfârşitul lunii septembrie, avocaţii lui Popescu vor redacta cererea de eliberare condiţionată.

Mai multe