Gigi Becali, despre copilul Valentinei Pelinel: ''Nu este făcut natural''

4 ianuarie 2016 23:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gigi Becali a oferit primele declaraţii luni seară (4 ianuarie),după ce Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată. Latifundiarul din Pipera a comentat despre faptul că tatăl copilului ar putea fi chiar finul său, Cristi Borcea.

Valentina Pelinel a uimit pe toată lumea luni (4 ianuarie), când a anunţat că va deveni mămică pentru prima oară. Vedeta şi-a informat fanii prin intermediul unui mesaj publicat pe contul personal de Facebook. Ea nu a făcut nicio precizare despre tatăl bebeluşului, care, potrivit zvonurilor apărute în presă, ar fi vorba de Cristi Borcea.

Într-un interviu acordat pentru România Tv, Gigi Becali a vorbit despre sarcina Valentinei Pelinel. El a ţinut să precizeze că el nu botează decât copii care sunt din sfânta taină a cununiei.

"Dacă este adevărat că Valentina Pelinel este însărcinată e problema lor, pe mine nu mă interesează. Probabil o să mă întrebaţi de botez. Eu am un fin care se numeşte Cristi Borcea şi, în egală măsură, o fină care se numeşte Alina Borcea. Am cununat doi tineri care sunt ca şi copiii mei spirituali. Eu nu botez decât copii care sunt din sfânta taină a cununiei, Borcea şi Alina, atât. Nu ne jucăm acum cu Sfintele Taine şi cu nevestele. Eu o să ţin cu dreptatea. Eu nu ştiu sigur dacă este adevărat aşa ceva. Eu o să-i dau un sfat părintesc. Nu e normal'', a precizat Gigi Becali la România Tv.

Întrebat dacă l-ar cununa pe Cristi Borcea în cadrul unei eventuale căsătorii cu Valentina Pelinel, Gigi Becali a răspuns: "Eu nu mă joc cu sfânta taină a cununiei. Eu am cununat un om, dacă de exemplu îl cununam cu Mihaela, hai treacă meargă, laşi o nevastă, cu dezlegare de la preot şi binecuvântare, să zicem că îţi iei a două nevasta, dar nu ne jucăm cu aşa ceva. E problema lui. Eu nu ştiu dacă este adevărat. A spus Valentina că este copilul lui Cristi? Eu nu contest, este posibil, dar să spună ea. Eu ştiu că nu au avut o relaţie amoroasă şi că nu este un copil făcut natural. O să vedem dacă este adevărat", a mai adăugat acesta. 

Mai multe