Gigi Becali: «Mantea, soţie? Asta este o glumă proastă»

22 ianuarie 2010 19:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce ziarul Click! a dezvăluit vineri că Andreea Mantea se iubeşte cu Lucian Becali, unchiul băiatului de bani-gata, Gigi Becali, a mărturisit că o cunoaşte pe Andreea, că este extrem de frumoasă şi că numai un prost nu ar profita şi nu ar aduce în patul său o asemenea frumuseţe.

Întrebat de reporterul emisiunii "Acces Direct" (Antena 1) dacă i-ar permite nepotului său preferat să o ia de soţie pe apetisanta brunetă, latifundiarul din Pipera a răspuns: "Mantea soţie? Haide măi, fiţi serioşi, asta e cea mai proastă glumă. Nepotul meu este astăzi cu una, mâine cu alta. Nu o să aibă el o relaţie serioasă cu fata asta".

"Ar fi chiar culmea să se însoare cu ea. Asta ne mai trebuie, vedetă Playboy în familia noastră, că le avem pe toate. Peste o săptămână trebuie alta, toată revista Playboy dacă e băiat deştept. Toată la rând. Eu când eram tânăr, eram băiat deştept. Toată revista Playboy trebuie luată la rând şi toate astea, vedete de televiziune, tot... Asta dacă e băiat deştept, dacă e fraier, stă cu asta un an doi, ca fraierul", a declarat Becali.

"De cine îmi place mie vedetă? Dar nu ştiu dacă poate el cu aia, că aia e mai cuminte, aia, cum o cheamă, Andreea Raicu. Cine mai e fată drăguţă? Mai este Mihaela. Mihaela Rădulescu. Gina Pistol e fată drăguţă. Şi ea nu e chiar aşa, o ia lumea la mişto aiurea. Dar nu e chiar fraieră. N-aţi văzut că m-a votat pe mine?", a mai spus Becali.

Citeşte şi:

Mantea schimbă iubiţii ca pe ciorapi!

Mai multe