Gigi Becali, un socru mic generos! Câți bani le-a dat celor 50 de ospătari de la nunta fiicei sale

13 octombrie 2019 14:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gigi Becali și familia lui s-au pregătit sârguincios pentru cele două mari evenimente din viața fiicei celei mari a patronului FCSB, Teodora, care și-a unit destinul de cel al partenerului ei, Theodor Mihai Mincu, și în fața Stării Civile, dar și la biserică.

Gigi Becali a avut grijă ca toată lumea să se simtă bine și nu a ținut cont de banii pe care i-a investit pentru nunta fiicei sale. Patronul clubului FCSB a fost sufletul petrecerii de la Palatul Snagov, unde au fost prezenți sute de invitați.Nunta a fost plină de momente artistice, astfel că, la acest eveniment, Andra, taraful de la Clejani și formația Pindu au fost cântat pentru fiica cea mare a lui Gigi Becali. Gazda evenimentului a fost Cătălin Măruță.

Momentul în care formația Pindu a făcut spectacol la nunta Teodorei a fost preferatul lui Gigi Becali deoarece acesta a confiscat microfonul, a cântat și a dansat până la epuizare. Dar n-a renunțat nici la obiceiurile care l-au consacrat, aruncând cu bancnote de euro.La un moment dat, Becali i-a adunat pe toți ospătarii și le-a oferit câte o bancnotă de 200 de euro. Astfel că, Gigi Becali a scos din buzunar 10.000 de euro numai pentru ospătari, mulțumindu-le pentru munca depusă.

Citește și:

Parada rochiilor elegante la nunta fiicei lui Becali! Soția lui Gigi și surorile miresei, ca la Oscar

VIDEO Gigi Becali și soția, la 4 ace pentru nunta fiicei! Teodora s-a măritat cu Teodor Mincu

Mai multe