Gina Chirilă, fotomodel și la 5 zile după ce a născut. Bogdan Vlădău este topit după fetele lui

31 mai 2020 13:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Doi dintre cei mai frumoși îndrăgostiți din showbiz-ul autohton au trecut recent la un alt nivel, acela de părinți. Gina Chirilă a născut o fetiță pe 25 mai, iar tăticul Bogdan Vlădău recunoaște că deja toată lumea lui s-a schimbat.

După 4 ani de relație, Bogdan Vlădău (40 de ani) și Gina Chirilă (25 de ani) s-au căsătorit pe 8 august 2017, dar data de 25.05.2020 i-a legat pe amândoi pentru totdeauna, căci atunci a venit pe lume fetița lor, Katia. Gina Chirilă, fotomodel de profesie, nu a făcut mare tam tam cu momentul nașterii, însă a revenit pe Instagram zilele trecute, în mare formă, îmbrăcată doar cu un body și ținând-o la piept pe fetița ei. Tânăra mămică radiază și se poate observa cu ușurință că are o siluetă ca de podium.

Și tăticul Bogdan Vlădău este extrem de emoționat și de fericit și a lăsat un comentariu duios în dreptul imaginii cu fetele lui: "Tot ceea ce este mai prețios în viața mea, într-o singură fotografie. Ai venit în viața noastră, cu siguranță, ca să ne înveți ce este cu adevărat iubirea necondiționată".

Citește și:

Gina Chirilă a născut! Ea și Bogdan Vlădău au ales un nume rusesc pentru fetiță

Gina Chirilă s-a retras de la "Bravo, ai stil. Celebrities" după ce i s-a făcut rău la filmări

Mai multe