Gina Pistol, cu ochii în lacrimi în prima ediţie "Aventură cu patru stele"!

14 august 2017 19:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu îi stă în fire să nu poată să-şi controleze emoţiile, dar la filmările pentru noua emisiune ”Aventură cu 4 stele”, la care Gina Pistol este concurentă, vedeta cade pradă lacrimilor. Povestea unei femei, căreia toţi îi spun ”mamaie” și care a rămas orfană de mică, dar și a uneia dintre fetele acesteia o înduioșează teribil pe blondă care îşi dezvăluie latura sensibilă în faţa celor de acasă.

Peisajele și aromele de pe plaiurile grecești de la ”Aventură cu 4 stele” sunt completate de secvențe pline de umor, dar și de situații cu adevărat emoționante. La filmările noului proiect în care Gina Pistol a fost coopată, vedeta este copleșită de emoții. Povestea doamnei Traki, căreia îi spun ”mamaie” și care a rămas orfană de mică, dar și a uneia dintre fetele acesteia o înduioșează până la lacrimi pe frumoasa blondă.

”Mamaie mi se pare un om foarte puternic. Și îmi aduce aminte de bunicii mei”, a spus Gina Pistol printre lacrimi, mărturisind de asemenea că ea este o persoană care empatizează cu suferinţa altor oameni.

Frumoasa Gina Pistol trece printr-o mulțime peripeții în timpul vacanței atipice din Maronia, Grecia.  Ea și ceilalți trei coechipieri, Speak, Margherita de la Clejani și Flick, au parte de o adevărată aventură pe care cu siguranță nu o vor putea uita. Toate acestea și multele altele pot fi urmărite de telespectatorii Antena 1, luni și marți, de la ora 20:30.

”Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediție, 4 vedete intră intră în competiție și în funcție de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

Mai multe