Gina Pistol este însărcinată? Curg felicitările: ”Să fie într-un ceas bun!”

28 martie 2018 12:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tot mai multe zvonuri dau ca sigură vestea că frumușica Gina Pistol ar fi însărcinată. Ultimul care a făcut anunțul este Dan Capatos, care s-a grăbit chiar s-o felicite.

Gina Pistol este împreună cu Smiley, toată lumea știe asta, însă niciunul dintre ei nu și-a asumat public relația. Acum au început să apară zvonuri cum că frumoasa blondă ar fi însărcinată. Primul care ar fi dat-o de gol este prietenul ei foarte bun, chef Cătălin Scărlătescu, care a spus: ”Eu cred că e fetiță”. La scurt timp a venit o altă declarație, făcută aseară în emisiunea lui Dan Capatos, chiar de către celebrul prezentator. ”Să fie într-un ceas bun, înțeleg că s-ar putea să fie gravidă. Să facă o fetiță la fel de frumoasă ca ea”.

Ce spunea însă Gina Pistol despre posibilitatea de a deveni mămică? ”Mie îmi e teamă de responsabilitatea mare. Vrem – nu vrem facem alegeri pentru copilul nostru. Eu l-am crescut pe fratele meu, care este cu 5 ani mai mic decât mine. Are prea mult bun-simț. Poate îmi e dat să fac un copil, doi. Tot amân așa. Zic că poate la anul”, declara vedeta TV în urmă cu o lună.  

Mai multe