Gina Pistol, sexy şi în apă, şi la sapă

5 iulie 2017 20:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Între două filmări pentru noul sezon al emisiunii „Chefi la cuţite” (Antena 1), Gina Pistol (35 de an) a găsit timp şi pentru un nou proiect, la acelaşi post TV. Blondina a fost cooptată în distribuţia emisiunii estivale „Aventură de 4 stele”, pe care o vom vedea curând pe micul ecran.

Gina Pistol a filmat în Maronia, Grecia, un sat de munte situat la 3 kilometri de mare, în zona Rhodope, iar colegi de suferinţă i-au fost Margherita de la Clejani, Speak şi Flick – Domnul Rimă. Cei patru au dat la sapă la temperaturi de peste 42 de grade, au avut grijă de măslini, dar s-au şi distrat pe marginea piscinei sau la plajă.

Prima săptămână de filmare s-a încheiat cu o petrecere, mai ales că a fost şi ziua lui Cosmin Seleşi, prezentatorul show-ului de la Antena 1, care a împlinit 40 de ani pe 30 iunie. “Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri”. În fiecare ediţie, 4 vedete intră intră în competiţie şi în funcţie de rezultat  vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiţii materiale limitate.

Mai multe