Gina Pistol şi-a luat bolid de 50.000 €

1 februarie 2016 23:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

N-a pornit noul an cu mult râvnitul inel pe deget, dar l-a început în maşină nouă. Şi ce bijuterie pe patru roţi! Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Gina Pistol la volanul unui bolid nou-nouţ, în valoare de 50.000 €.

A răsărit soarele şi pe strada Ginei (35 de ani)! De când se iubeşte cu fiul lui Dorin Cocoş, blondei îi merge din ce în ce mai bine.

În 2015 nu a lipsit de pe micul ecran şi a fost cooptată în două show-uri de mare succes: “Ferma v­edete­lor” şi “Sunt celebru! ­Scoate-mă de aici”. Pentru cea din urmă emisiune, frumoasa a zburat până-n Africa de Sud, în timp ce iubitul ei era după gratii, acuzat de trafic de influenţă, în dosarul privind retrocedările frauduloa­se de la ANRP.

De altfel, anul trecut, în martie, în aceeaşi zi în care s-a întors din junglă, blonda s-a dus glonţ să-l vadă pe Alin Cocoş (29 de ani), în Arestul Poliţiei Capitalei. Cele două producţii i-au adus schimbări în conturi, iar fericirea blondei a fost deplină când iubitul a fost eliberat. De atunci, Gina parcă a înflorit. Nu iese din casă nearanja­tă şi e tot timpul zâmbitoare.

De aproape o lună are un motiv în plus de fericire. Blonda e noua posesoare a unui Audi Q3, în valoare de 50.000 €. “2015 a fost un an bun pentru mine. Am muncit mult şi mi-am dorit să-mi schimb maşina. Am vândut-o pe cea veche, am pus o diferenţă şi acum am maşina dorită”, ne-a declarat Gina, fără să specifice dacă şi iubitul ei a cotizat.

Click! spune

Sexoasa blondă s-a lansat ca manechin şi a pozat de trei ori în Playboy. Anul trecut a stat trei săptămâni în jungla din Africa de Sud, pentru 10.000 €. După ce a fost eliminată, Gina a “aterizat” în emisiunea “Ferma Vedetelor”, tot de la PRO TV.

Mai multe