Ginerele lui Gigi Becali a reacționat după vestea că Teodora ar fi rămas gravidă la o lună după nuntă

15 noiembrie 2019 12:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sunt tineri, frumoși și proaspăt căsătoriți. Teodora Becali și Mihai Mincu s-au întors de curând din luna de miere, iar în presă au circulat azi zvonuri că fiica cea mare a lui Gigi becali ar fi deja însărcinată. Știrea, una frumoasă de altfel, pentru orice cuplu, a fost însă infirmată chiar de mire.

Anul 2019 se încheie cu vești frumoase în familia lui Gigi Becali. La jumătatea lunii octombrie, fiica cea mare a patronului FCSB s-a căsătorit, apoi a plecat cu soțul în luna de miere, iar acum au în plan să devină părinți. De altfel, revista Ciao! a anunțat că Teodora ar fi deja însărcinată, latifundiarul din Pipera urmând să devină pentru întâia oară bunic. Mihai Mincu, ginerele lui Gigi, a infirmat însă știrea, dar a recunoscut că și el, cât și soția lui, își doresc foarte mult copii. "Din păcate, nu este adevărat. Teodora nu este însărcinată. Ne dorim copii, însă când o vrea Dumnezeu. Tocmai ce ne-am întors din luna de miere, suntem bine, fericiți", a declarat Mihai Mincu pentru Click! După cum Click! a a anunțat aici, cei doi tineri s-au bucurat de o lună de miere de vis, în America și în Bora Bora.

Nuntă de pomină pentru fata lui Becali

Theodora (24 de ani) s-a căsătorit cu afaceristul Mihai Mincu pe 10 octombrie, iar pe data de 12 au făcut cununia religioasă. Evenimentul grandios a avut loc la Palatul Snagov și a fost prezentat de Cătălin Măruță, iar atmosfera a fost întreținută de soția sa, Andra.

Fiica patronului de la FCSB a purtat două rochii de mireasă. De altfel, fericirea a fost mare nu numai pentru însurăței, ci și pentru socri. Becali a transmis că se bucură că Teodora s-a căsătorit cu Mihai și că acum are trei prințese (fetele lui) și un prinț.

Citește și:

Parada rochiilor elegante la nunta fiicei lui Becali! Soția lui Gigi și surorile miresei, ca la Oscar

Fiica lui Becali și-a schimbat rochia de mireasă pentru petrecere! A strălucit într-o ținută sexy și a avut un tort spectaculos!

Mai multe