Giulia şi Huidu s-au despărţit

9 noiembrie 2009 19:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de doi ani, dar iată că Giulia şi Vlad Huidu şi-au spus adio cu doar câteva luni înainte de nuntă. Se pare că cel care suferă cel mai mult e Vlad, care o regretă enorm pe fosta sa logodnică.

Giulia Anghelescu îngroaşă rândurile vedetelor pe care gândul de a se căsători le-a speriat atât de tare, încât a decis că o perioadă de singurătate i-ar prinde bine.

Solista şi Vlad Huidu au avut o relaţie ca-n poveşti, Giulia fiind cerută în căsătorie la Paris, dar iată că acum planurile lor, de a-şi întemeia o familie, s-au dus pe apa sâmbetei.

Potrivit site-ului ageniadepresamondena.com, cei doi au decis, la sfârşitul săptămânii trecute, că ar fi mai bine să meargă pe drumuri separate.

Despărţirea s-a produs cu doar două zile înainte ca Giulia să împlinească 25 de ani, pe 7 noiembrie, însă solista nu prea a avut timp să resimtă singurătatea, căci a avut spectacol cu DJ Project.

Mai citeşte:

Giulia a strâns la primul concert cu DJ Project doar 100 de spectatoriGiulia vrea mai mulţi bani de la DJ Project

În timp ce cântăreaţa a avut telefonul închis pe toată durata zilei de ieri, Vlad ne-a confirmat faptul că s-au despărţit.

„Da, din nefericire s-a întâmplat. Nu are nici o legătură cu DJ Project, pur şi simplu nu ne-am mai înţeles", s-a rezumat el să ne declare, fără să precizeze motivele care au condus la această ruptură.

Ascult-o aici pe Giulia alăturide băieţii de la DJ Project.

Mai multe