Grasu XXL a lovit un băiat la un Bal al Bobocilor. Reacția rapperului după circul din club

26 noiembrie 2016 14:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Rapperul Dragoș Nichifor, alias Grasu XXL (35 de ani), a fost protagonistul unei scene de violență vineri seara, 25 noiembrie, în cadrul unui concert. Acesta fusese invitat să cânte într-un club din București, la Balul Bobocilor celor de la Facultatea de Chimie. Seara s-a transformat într-un fiasco atunci când solistul, enervat de un băiat din public, a coborât de pe scenă și l-a lovit.

Conform celor de la "Observatorul" Antenei 1, Grasu XXL a fost deranjat de faptul că un adolescent scanda numele unei trupe care urma să cânte după el. A coborât și, fără a-l avertiza, l-a lovit cu pumnul în zona capului. Deocamdată, băiatul nu a depus plângere.

Rapperul a reacționat pe pagina lui de Facebook: "O palmă după ceafă nu e bătaie, nebunilor, care sunteți voi... Ar fi trebuit, la cum s-a comportat copilul respectiv... Chiar și așa, eu am greșit, palma trebuia să i-o administreze cineva acasă", pentru ca mai apoi să revină și să spună: "După cum am spus și aseară, eu am greșit. Gestul meu nu are nicio scuză." PR-ul său a declarat că gestul cântărețului nu ar putea fi pus pe seama consumului de alcool.

Mai multe