Grasu XXL, un munte de emoții! Iată prima poză cu fiica lui

30 iunie 2019 20:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Rapperul dur Dragoș Nichifor (37 de ani), alias Grasu XXL, se transformă într-un munte de emoții când își ține fiica în brațe, iar asta o face și mai fericită pe iubita lui, psiholoaga Laura Andreșan (37 de ani).

Relația lor de 10 ani a ajuns în cel mai frumos moment după ce fosta „profă de sex” a născut la început de iunie o fetiță perfect sănătoasă. Chiar dacă Laura nu a avut o sarcină tocmai ușoară, acum a uitat de tot și se bucură când își vede iubitul cu micuța în brațe. Ea le-a făcut prima fotografie și a postat imaginea pe conturile sociale însoțită de replici imaginare ale fiicei care de abia gângurește. „Da... tu, bărbosule, nu miroși a mami mea. Bine, stau și cu tine cinci minute, că simt că ești de treabă”, a scris Laura Andreșan în dreptul fotografiei cu iubitul și cu fiica lor. 

Ce spune Grasu XXL despre rolul de tătic

Grasu XXL a vorbit înainte de naşterea fetiţei sale despre faptul că urmează să devină tată „Ce sa zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, ne-a spus rapperul în exclusivitate.

Mai multe