Graviduţa Alina Puşcaş a făcut mare show cu o lună înainte să nască

23 septembrie 2016 14:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chiar dacă mai are mai puțin de două luni până naște, graviduța Alina Pușcaș e foarte activă și pusă pe șotii. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a făcut show în fața colegilor din trustul Intact joi seara, 22 septembrie, la petrecerea de lansare a grilelor de toamnă.

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este însărcinată a doua oară şi va naşte la începutul lunii noiembrie. S-ar părea că Alina Puşcaş are o sarcină uşoară, spre deosebire de colega ei de show, Andreea Bălan, însărcinată în ultima lună, care nu a ajuns la petrecere.

Graviduța a venit la evenimentul trustului din care face parte şi nu numai că şi-a prezentat colegii de emisiune, alături de Cosmin Seleşi, dar a şi cântat câteva piese împreună cu juraţii Ozana Barabancea, Aurelian Temişan şi Andrei Aradits.

Deşi are o sarcină avansată, vedeta Antenei 1 a arătat senzaţional într-o rochie roşie care-i îmbrăca perfect burtica de graviduţă. Cosmin Seleşi a făcut câteva glume la adresa colegelor lui însărcinate, iar despre Andreea Bălan a spus că e „posibil să fi născut şi de aceea nu a ajuns la eveniment”.

Însă a fost doar o glumă, căci Andreea Bălan, la fel ca Alina Puşcaş, mai are puțin de așteptat până își va strânge bebelușul în brațe.

Mai multe