Graviduţa Diana Bart s-a îngrăşat în şapte luni doar cinci kilograme

8 martie 2017 20:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Diana Bart (36 de ani) şi iubitul ei, afaceristul Mihai Dumitrescu, se pregătesc să devină părinţi de fetiţă.

Deşi prezentatoarea emisiunii “Focus Magazin” (Prima TV) este  însărcinată în luna a şaptea, ea s-a îngrăşat foarte puţin, iar dacă e să comparăm pozele de acum şi de dinainte de a rămâne gravidă, diferenţele sunt foarte mici.

“Psihicul e responsabil de tot ceea ce ni se întâmplă. Aşa că am învăţat să îmi controlez mintea încă de la începutul acestei perioade pe care o consider o minune, care-mi aduce numai împlinire şi linişte. În aceeaşi măsură contează stilul de viaţă natural şi sănătos”.

Diana ne-a dezvăluit care este meniul ei zilnic: “Chiar dacă tentaţiile sunt mai mari, nu fac excese. Un stil sănătos şi natural nu înseamnă să te înfometezi. Din contră, consum trei mese principale pe zi, mâncare pe care o gătesc. Mănânc sarmale, fripturi, ciorbă, tot ceea ce înseamnă fiert sau copt în cuptor, nimic prăjit. Consum multe fructe şi legume, dulciuri, în general, vegane. Plimbările în natură sunt o binecuvântare. Şi am renunţat la produsele cosmetice şi cele de curăţenie, pe bază de chimicale”,  a mai adăugat vedeta tv.

Mai multe