Graviduța Mădălina Pamfile, în costum de baie. Ce bine arată vedeta

9 aprilie 2018 13:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viitoarea mămică, Mădălina Pamfile, nu se sfiește să își etaleze burtica în costum de baie. Bruneta se pregătește să aducă pe lume primul său copil curând, fiind deja însărcinată în 7 luni.

Dorind să le ureze prietenilor ei virtuali de pe Instagram, „Paște fericit!” într-un mod mai special, Mădălina a decis să scape de hainele largi de gravidă și să le arate tuturor burtica. Vremea, prielnică și însorită, a determinat-o pe aceasta să îmbrace un costum de baie alcătuit din două piese. Costumul de culoare neagră, îi comlpeta perfect silueta, care la prima vedere nu pare a fi cea a unei viitoare mămici. Din contră! Arată la fel de bine ca și înainte, nefiind nevoie să mascheze eventualele kilograme în plus, care de regulă vin la pachet cu o sarcină.

Aceasta a decis chiar în ziua de Paște să-și surprindă audiența de pe rețeaua de socializare, și să demonstreze că este o mămică mândră și fericită.

Pe burtică, aceasta a adăugat un emoticon cu un pui abia ieșit din ou, care simbolizează apropierea rapidă a fericitului moment în care va deveni mamă, dar de asemenea reprezintă și un element care ne duce cu gândul la sărbătoarea Paștelui. Înconjurându-și cu ambele mâini burtica, Mădălina stă jos pe o porțiune de iarbă verde în timp ce în spate se poate observa un copac exotic și o întindere de apă.

Mădălina Pamfile a fost căsătorită cu afaceristul Alin Bruno în 2015 , dar după încercări nereușite de a menține relația, aceștia au divorțat. Mădălina este de asemenea cunoscută și pentru că l-a avut drept partener pe fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

„Paște fericit! Happy Easter”, a fost mesajul din descrierea pozei publicate pe Instagram, însoțit de un emoticon cu un iepuraș.

Mai multe