Graviduța Sore: « Am pus ceva cărniță și pe brațe»

28 februarie 2016 21:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sore Mihalache (26 de ani) a surprins pe toată lumea cu vestea că va deveni mămică în acest an, dar iată că timpul a trecut și a mai rămas doar o lună până când artista va naște o fetiță.

Cântăreața și iubitul ei, avocatul Mircea Julean, care îi va deveni curând și soț, au anunțat și care va fi numele pe care micuța lor îl va purta: Erin. 

Sarcina s-a dovedit a fi perioada cea mai frumoasă din viața îndrăgitei Sore, care a scris pe blogul ei despre părțile bune și cele mai neplăcute care însoțesc o viitoare mămică spre drumul aducerii pe lume a unei noi vieți. Printre lucrrurile care nu i-au plăcut se numără și kilogramele în plus, 12 până acum: "Nu mi-am refuzat nimic, aproape nimic, am mâncat și sănătos, dar și junk food, dar am evitat să mănânc noaptea. Niciodată nu m-am trezit ca să mănânc în miez de noapte, indiferent cât de tare mă ardea refluxul gastric", a povestit artista.

De asemenea, alte schimbări care s-au produs în timpul celor opt luni de sarcină sunt: mărirea șoldurilor, retenția de apă la nivelul genunchilor și celulita.

Cu toate acestea, Sore se bucură din plin de această perioadă cu adevărat plină de farmec, care are și avantajele sale: mai multă energie și inspirație, păr și ten strălucitoare, un bust mai generos și.. un răsfăț de zile mari din partea tuturor celor dragi.

În octombrie 2015, Sore a făcut importantul anunâ, pe rețeaua de socializare Facebook: „Dragii mei, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea şi îmi doresc să împart cu voi fericirea ce-o simt, unică pentru o femeie... voi fi mămică."

Mai multe