Grig Chiroiu l-a întâlnit pe „Johnny Depp” la Londra

26 mai 2015 16:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Grig Chiroiu, alias Pupăză de la „Trăsniţii”, este fan al actorului Johnny Depp. Întâmplarea a făcut că în mini-vacanţa pe care a petrecut-o la Londra, actorul să se întâlnească cu celebrul pirat Jack Sparrow. Şi după ce au schimbat câteva vorbe, Grig a profitat de ocazie şi s-a fotografiat alături de... sosia lui Depp.

„L-am întâlnit pe Johnny pe străzile din Londra. Din păcate nu era actorul american, în carne şi oase, ci o sosie a acestuia, una foarte reuşită. Ai fi putut să juri că vestitul pirat Jack Sparrow s-a săturat de apele învolburate şi a ancorat în Regatul Unit. Am profitat de această întâlnire şi m-am documentat serios pentru episodul „Piraţii din Caraibe”, din sitcomul „Trăsniţii”. L-am invitat să joace alături de noi în următorul sezon”, a mărturisit Grig Chiroiu.

La întoarcerea acasă, interpretul lui Pupăză a readus o parte din povestea filmului regizat de Gore Verbinski şi pe platourile de filmare de la Prima TV.  Încercând să-l recucereaca pe Vandame, Ema s-a deghizat în frumoasă Elisabeth din „Piraţii din Caraibe”.

Vandame a crezut că fata s-a dedublat din nou şi o să-l străpungă cu spadă că să verifice dacă e pirat nemuritor. Gaşcă de Trăsniţi i-a intrat în joc Emei că să nu o supere. Dar, nervoasă că o consideră nebună şi când nu este, în cele din urmă Ema s-a dedublat în personajul cu pricina şi a acţionat în consecinţă. Dacă vreţi să vedeţi cum a vrut să-şi apere onoarea, urmăriţi „Trăsniţii”, în această seară, de la ora 22:30, la Prima TV.

Mai multe