Guţă a ajuns în presa engleză, după ce şi-a bătut iubita gravidă la tv

25 septembrie 2015 17:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicolae Guţă (47 de ani) a ajuns în atenţia presei din Marea Britanuie, după ce şi-a bătut iubita gravidă în direct la tv. Manelistul a avut o ieşire violentă la adresa Iuliei, miercuri seară (23 septembrie), la emisiunea ''Un show păcătos'', de la Antena 1.

După incidentul de la tv, Guţă a ajuns vedetă în ''Daily Mail''. Jurnaliştii britanici au povestit cum ''regele manelelor'' din România a atacat-o pe iubita lui gravidă în timpul emisiunii  ''Un show păcătos'', de la Antena 1.

"Starul extravagant, care are 10 copii cu cinci femei diferite, a apărut la Dan Capatos în emisiune cu prietena lui Iulia, fosta soţie Narcisa Guţă şi cu fiul acesteia, Nicuşor. Atmosfera s-a încins rapid când Nicuşor, fiul vitreg a lui Guţă, a lăsat să se înţeleagă că a avut o aventură cu dansatoarea la bară, Iulia, care se pare că ar fi însărcinată cu copilul lui Guţă", informează Daily Mail.

Ce s-a întâmplat în emisiune

Ipoteza că noua iubită l-ar fi înşelat cu fiul Narcisei l-a făcut pe manelist să îşi piardă cumpătul. Nicolae Guţă nu a vrut să mai asculte explicaţiile Iuliei şi a luat-o de păr în direct. Nici agenţii de securitate nu au reuşit să îi despartă pe cei doi în primele câteva momente,  oferindu-i cântăreţului ocazia de a o trânti pe blondă pe jos, în genunchi.

„Imaginile nu sunt destul de clare, nu sunt concludente. Ce căutai cu băiatul Narcisei? Te-a pus Narcisa să te plimbi cu el la 1 noaptea prin parc! Taci din gură, handicapato”, i-a spus Nicolae Guţă Iuliei. Deşi blonda a încercat să se apere, spunând că nu are nici o relaţie cu fiul Narcisei, totul a fost în van, pentru că manelistul nu a mai stat la discuţii şi a început să o agreseze fizic chiar în faţa camerelor de filmat care transmiteau imagini live.

Mai multe