Guţă nu şi-a recunoscut fetiţa nici la două săptămâni după naştere! Beyonce face testul de paternitate

2 septembrie 2014 18:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Regele manelelor nu şi-a recunoscut bebeluşul pe care i l-a dăruit iubita lui, Beyonce. Mădălina Dumitriu, pe numele ei din buletin, a suferit enorm că Nicolae Guţă nu s-a aflat lângă ea în momentul naşterii şi nici nu şi-a văzut copilul câteva zile după ce a venit pe lume.

Micuţa Anais, cel de-al zecelea copil al lui Nicolae Guţă, poartă deocamdată numele mamei, cântăreaţa Mădălina Dumitriu, cunoscută sub numele de scenă Beyonce. Manelistul nu şi-a recunoscut copilul şi nici nu s-a aflat la spital când fetiţa s-a născut.

Deşi, iubita lui a născut de zece zile, nu se ştie încă dacă ea fi moştenitoarea averii cântăreţului.

"Voi face testul de paternitate ca să închid gura tuturor. Nu mă deranjează că Narcisa vorbeşte urât la adresa mea, să nu vorbească urât despre copil", a spus Beyonce la emisiunea "La Măruţă".

Se pare că manelistul nu ş recunoscut nici primul copil în momentul naşterii. Nicolae Guţă a povestit la Pro Tv că Nicoleta (30 de ani) i-a purtat numele după mai bine de 12 luni de când a venit pe lume.  

"Pe Nicoleta am recunoscut-o după un an, un an şi jumătate. Am lăsat-o pe Mariana în spital. Am strigat de jos şi am întrebat-o ce a născut. Când mi-a zis fată, am lăsat-o acolo. Anais mi-aş dori să cânte. Vreau să fac testul ADN pentru ca fraţii ei să se convingă că e sora lor. Nu am mai făcut asta pentru niciun copil al meu. Eu nu am dubii, pentru că dacă aveam nu permiteam să ajungem atât de departe", a spus Nicolae Guţă la emisiunea "La Măruţă".

Mai multe