Guţă, primul Crăciun în noua familie! Ce mare s-a făcut fetiţa lui

9 decembrie 2014 15:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicolae Guţă şi iubita lui aşteaptă în linişte Crăciunul. După un an în care Beyonce de România a fost jignită în repetate rânduri de Narcisa, nevasta manelistului, tânăra se bucură în sfârşit de familia ei. Blondina a împodobit bradul şi aşteaptă alături de fiica sa Anais cadourile de sărbători.

Nicolae Guţă şi Mădălina Dumitriu, alias Beyonce de România, sunt în sfârşit o adevărată familie. Cei doi şi fiica lor, Anais, în vârstă de patru luni, vor petrece primul Crăciun împreună. Au îmbodobit bradul, iar acum se găndesc ce cadouri să-şi facă unul altuia.

Liniştea în cuplul Guţă- Beyonce a venit după ce Narcisa a renunţat să-i mai facă zile negre blondei. Speriată că ar putea ajunge după gratii după ce a bătut-o şi a tâlhărit-o în casă pe Beyonce, nevasta manelistului a preferat să se retragă din triunghiul amoros şi să-i lase pe cei doi în pace cu preţul libertăţii. Bruneta a trecut prin emoţii mari după ce a fost ridicată de mascaţi de acasă şi dusă la poliţie. Narcisa a crezut că o să fie închisă şi nu-şi va mai vedea fiul niciodată. Ulterior, Beyonce de România şi-a retras plângerea formulată împotriva femeii, iar acum Nicolae Guţă îşi vede mai departe de viaţă cu noua iubită şi fetiţa lor.   

Mai multe