Guţă şi Beyonce de România s-au împăcat cu sărutări fierbinţi!

5 noiembrie 2014 18:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Apele s-au liniştit pentru Guţă şi Beyonce de România! Problemele de sănătate ale micuţei Anais i-au apropiat, iar cei doi se iubesc acum ca în prima zi.

Nicolae Guţă şi Mădălina Dumitriu s-au împăcat. Blonda l-a sunat pe manelist şi i-a povestit că Anais are probleme de sănătate. Cântăreţul a mers miercuri la Spitalul Bagdasar-Arseni împreună cu iubita lui ca să ceară părerea unui specialist.

Relaxaţi si zâmbitori, cei doi au plecat de la spital şi s-au oprit la un restaurant. Au luat prima masă în familie după două săptămâni şi s-au sărutat pătimaş. dacă în urmă cu dopar câteva zile jurau că nu vor să mai fie împreună, iată că lucrurile s-au schimbat la 180 de grade pentru cei doi.  

"Are ea ceva special, din moment ce m-am oprit la ea. Are multe atuuri. De aia m-am îndrăgostit de ea. Când iubeşte Mădălina şi fierul se îndoaie", a spus Nicolae Guţă la Pro Tv.

Mădălina şi Nicolae Guţă au ajuns în casa în care blonda a fost agresată. Cei doi s-au hotărât să vândă vila, pentru că blondei îi este şi acum teamă să stea acolo după bătaia încasată de la Narcisa.

Mai multe