«Gyuri Pascu nu părea că se simte rău»

7 octombrie 2016 22:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vestea că Gyuri Pascu şi-a luat adio de la viaţă, la sfârşitul lunii trecute, a luat prin surprindere pe toată lumea. Celebrul actor din trupa “Divertis” mergea în ultima perioadă la o clinică de medicină tradiţională chineză din Târgovişte, pentru că avea încredere deplină în beneficiile acupuncturii.

Gyuri a jucat şi ultima carte a destinului. Nu avea încredere în medici, aşa că a ales şi a sperat să-şi revină prin diferite tratamente alternative. Artistul a decis să se lase pe mâna specialiştilor de la singura clinică tradiţională chineză din România, indiferent de costurile pe care trebuia să le suporte. Clinica Tai Chi Medical s-a deschis în 2009 şi avea personal mixt format din medici români şi chinezi. După ce românii au căpătat experienţă, doctorii străini au plecat. 

“Acum suntem şase oameni în toată clinica: un medic specialist, două asistente, două maseuze şi o femeie de serviciu, atât. Preţurile au mai crescut faţă de anii trecuţi cu 10-20 de lei. O consultaţie costă 80 de lei, o şedinţă de acupunctură - 55 de lei, iar pentru cea de masaj pacientul plăteşte 50 de lei. Printre pacienţi, am avut onoarea să-l cunosc pe Gyuri. Venea la noi şi făcea şedinţe de acupunctură. Tot timpul era însoţit de un bărbat, care îl aducea şi îl aştepta până ieşea din sală. Niciodată nu l-am văzut însoţit de vreo femeie aici. Când venea la noi era vesel şi zâmbea. Nu dădea de înţeles că se simte rău. Venea îmbrăcat decent şi purta tot timpul o şapcă pe cap”, a declarat, pentru Click!, Maria Stănică, asistent medical la clinica de acupunctură.

“Trebuia să mai vină luni, marţi şi luni (n.r – 26 septembrie). Noi l-am aşteptat, dar apoi am văzut la televizor...”, a mai declarat femeia, pentru PRO TV.Gyuri Pascu a murit la 55 de ani, pe 26 septembrie, în urma unui stop cardio-respirator. Artistul şi-a dat ultima suflare în braţele fostei sale soţii, Daniela Marin. În acea noapte blestemată, femeia a sunat la 112 pentru a chema un echipaj medical, în speranţa că o să-l salveze, însă în zadar, pentru că nu s-a mai putut face nimic.

Mai multe