”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor””: află cine a părăsit competiţia! FOTO

20 aprilie 2015 13:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Momente extrem de tensionate la emisiunea ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, de la Antena 1! În timpul service-ului de miercuri seara (15 aprilie), Tudor a atras atenția tuturor prin decizia sa neașteptată de a pleca din bucătărie în plin service, lăsându-și singuri colegii, ceea ce a atras după sine mustrarea juraților și eliminarea din concurs.

”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”: Tudor este concurentul care a plecat cun tam-tam din concurs

Tudor le-a recunoscut tuturor că vrea să iasă din competiție, astfel că și-a făcut bagajul, s-a schimbat de tunica de bucătar și a început să fumeze tacticos un trabuc. Trimiși de chef Scărlătescu să-l convingă să revină în bucătărie pentru a termina service-ul ca o echipă adevărată, colegii lui Tudor nu au reușit decât să-l facă pe acesta să se închidă în cameră. A fost nevoie de prezența celor trei jurați pentru a-i oferi lui Tudor mai multe opțiuni, la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.

"Ai trei variante, la alegere: te duci în bucătărie, termini service-ul și vorbim la final; ori o iei prin mijlocul circului cu circ, ori te dau afară cu bodyguarzii, tot cu circ" i-a explicat chef Florin. Întors în bucătărie, dar cu nervii întinși la maximum, Tudor a fost, în cele din urmă, poftit să părăsească show-ul, în văzul tuturor.

”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”: momentele tensionate sunt tot mai dese

După o astfel de seară tensionată, au urmat nominalizările care au adus alte surprize. Chefii au hotărât că Paul e cel care trebuie să plece și, astfel, toate temerile Rebecăi s-au adeverit: aceasta a privit cu ochii în lacrimi cum fiul ei lasă tunica și iese din restaurant. Aplaudat și felicitat de către cei trei jurați, Paul a promis că va munci și mai mult pentru a-și îndeplini visul de a ajunge chef, la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.Cei rămași în competiție au avut de dus la bun sfîrșit o probă nouă care le-a testat abilitățile pedagogice. Aceștia au primit sarcina de a găti cu ajutorul unor invitate speciale: șapte gospodine talentate și glumețe, care au fost ”mâinile” bucătarilor. Pe scurt, aceștia le-au dat indicații precise și le-au ajutat să ducă la bun sfârșit preparatele alese de ei pentru a fi prezentate la jurizare.Săptămâna aceasta, jurații ”Hell’s Kitchen” vor decide ce concurenți primesc tunicile negre și sunt cu un pas mai aproape de marea finală.  

Mai multe