”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”: N-ai fi crezut cum încălzeşte Chef Florin Dumitrescu laptele bebeluşului!

23 aprilie 2015 10:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Chef Florin Dumitrescu (27 de ani), juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, a devenit tată pentru a doua oară, în data de 16 aprilie. Proaspătul tătic a descoperit, se pare, cea mai interesantă modalitate de a încălzi laptele fiicei lui.

Chef-ul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” este, în prezent, tatăl a două fetiţe sănătoase, superbe: Ava Elisabeta, în vârstă de aproape doi ani, şi micuţa Mia Victoria, în vârstă de o săptămână.

”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”: Florin Dumitrescu, cel mai inventiv tată

În urmă cu două zile, juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie şi câteva rânduri în care dezvăluie prietenilor virtuali cum încălzeşte el, noaptea, laptele bebeluşului. Imaginea demostrează clar cum juratul introduce biberonul cu lapte într-un borcan plin cu apă caldă... Fotografia este de-a dreptul amuzantă...

“Când eşti bucătar cu pretenţii şi nu ai un cuptor cu microunde în casă, găseşti alte soluţii să încălzeşti laptele bebeluşului. Ne aşteaptă o noapte lungă şi bine că Ava doarme neîntoarsă. Ne vedem la « Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor» şi sper să dormim şi noi până atunci. Noapte bună tuturor!”, a scris Florin Dumitrescu, pe reţeaua de socializare, în dreptul pozei cu pricina.

”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”: Florin este tătic de fetiţe

Soţia juratului de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” Cristina (33 de ani) a născut, în data de 16 aprilie, al doilea copil al cuplului, o fetiţă de nota 10. Cu 2,480 kilograme și 49 de cemtimetri, micuța Mia le-a adus părinților o bucurie de nedescris.

Cei doi tineri mai au o fiică, Ava, învârstă de aproape doi ani. ”De data asta nu am fost luați prin surprindere, cum s-a întâmplat cu Ava, prima noastră fetiță, care s-a născut cu câteva zile mai devreme. Mia Victoria Dumitrescu s-a născut exact la data stabilită și este o fetiță absolut superbă. Sunt atât de fericit încât mi-am sunat toți prietenii apropiați să mă laud că sunt încă o dată tată de fată”, a mărturisit entuziasmat, imediat după naşterea fiicei lui, juratul de la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”.

Mai multe