«Hienă», din nou tată după ce soţia a pierdut o sarcină

4 decembrie 2015 9:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

După lacrimi vin şi zâmbete, iar de asta s-a convins Şerban Copoţ, alias Hienă din trupa “Animal X”. În iunie, soţia lui pierdea o sarcină, veste care a mâhnit profund toată familia. Acum, Click! are o veste bună pentru toţi fanii solistului: Hienă va fi din nou tătic.

N-au încetat să spere şi nu au abandonat planul de a-i face o surioară sau un frăţior micuţului Tudor (4 ani). Şerban Copoţ (34 de ani) şi Roxana, femeia care îi e alături de 10 ani şi pe care a luat-o de soţie în primăvară, vor deveni din nou părinţi.

„Ne doream foarte mult ca Tedi (n.r.-aşa e alintat băieţelul lor) să aibă un frăţior sau o surioară. Astă vară, mai exact in iunie, Roxana a pierdut o sarcină, lucru care ne-a descumpănit cumplit, dar nu ne-a făcut să renunţăm. Şi uite că Dumnezeu ne-a ajutat. E evident că am devenit superstiţioşi şi nu am mai anunţat pe absolut nimeni, până în momentul în care sarcina a trecut în luna a patra”, a declarat Şerban Copoţ pentru Click!.

 Şi cum burtica Roxanei e deja vizibilă, după cum lesne se observă din pozele pe care vi le arătăm în exclusivitate, micuţul Tudor a intrat la bănuieli că familia lui va fi vizitată de “barză”.

„În fiecare seară vorbeşte la buricul mamei cu frăţiorul lui. E atât de dulce şi mă umple de încredere că am luat decizia bună. Are o grămadă de jucării, pe care vrea să i le dăruiască şi să îl înveţe să se joace cu ele. Eu sunt absolut topit după el când îl văd aşa grijuliu şi gata să împartă cu frăţiorul lui”, ne-a mai spus solistul, care încheie astfel anul cu veşti bune şi cu multe reuşite şi în carieră.

După ce în vară l-am văzut la “Splash! Vedete la apă” (Antena 1), acum Hienă face furori la “Te cunosc de undeva”, tot la postul din Băneasa.

Mai multe