Hingherii vor să-i omoare câinii lui Mihai Trăistariu

3 iunie 2016 21:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mare iubitor de animale, cântăreţul Mihai Trăistariu ar putea rămâne fără căţeii de care are grijă. Hingherii le-au pus gând rău celor şapte maidanezi care-şi fac veacul pe terenul din Năvodari al cântăreţului, pentru că acesta nu le-a făcut nici un adăpost.

Pe terenul de la Năvodari, pe care îl deţine de câţiva ani, Mihai Trăistariu (39 de ani) visa la un moment dat să construiască o vilă care să se învârtă la propriu după soare. Între timp, artistul i-a găsit o folosinţă terenului său. A dus acolo şapte căţeluşi pe care i-a salvat de pe străzi. “Aici, pe terenul meu, sunt şapte pui şi o căţea mare”, spunea în urmă cu două săptămâni Mihai Trăistariu, pentru Click!. Artistul are mare grijă de ei, i-a deparazitat, vaccinat şi le aduce mereu mâncare, însă în urmă cu două zile Trăistariu s-a trezit fără simpaticii patrupezi. Hingherii i-au luat şi i-au dat un avertisment.

”Azi dimineaţă (n.r. - miercuri), hingherii mi-au luat căţeii din Năvodari. La ora 13.00 merg să-i iau înapoi. O să mi-i tot ia până reuşesc să-i dau spre adopţie. Dacă nu merge cineva să-i ridice de la hingheri, în 14 zile sunt omorâţi. Aşa e legea”, a spus Mihai Trăistariu. Joi, de la prima oră a dimineţii, artistul s-a pus pe construit. Pe terenul său, le-a făcut căţeilor un ţarc de 5 pe 7 metri şi încearcă să le găsească stăpâni. “Primăria mi-a dat ok-ul până luni. Aşa că n-am nici timp să respir. Viaţa unor fiinţe mici şi neajutorate e cea mai importantă. Dimineaţa fug cu un maistru şi încep să le construiesc o casă şi o curte mare”, ne-a mai spus Trăistariu.

Mai multe