Hip-hoper-ul Deliric, «tradus» pentru prima oară la un party monden

18 decembrie 2018 8:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Întotdeauna ascuns de zona mondenă, deși este activ în zona hip-hopului de aproape 20 de ani, Deliric, pe numele său Răzvan Eremia (36 ani), înregistrează o nouă premieră. E drept, nu una muzicală.

După ani de cântat strada printre băieții lui, Deliric și-a căutat inspirația printre vedete de televiziune, artiști și designeri la un eveniment ocazionat de lansarea în România a noilor dispozitive IQOS3 și IQOS 3 Multi, cea mai avansată alternativă de dispozitive IQOS. 

Veteran al genului încă de la sfârșitul anilor ’90, prezența lui Deliric în noul ”fief” monden bucureștean, QREATOR by IQOS, a fost o rară ocazie. A fost, insă, justificată având în vedere că a spus prezent întâlnirii cu atâția exponenți ai inovației, fie ea vestimentară ori artistică, și din calitatea sa de anteprenor.

Dincolo de activitatea sa pe scena hip-hop-ului românesc, Deliric este unul din cei ce au scris povestea muzicală a trupei CTC dar și zeci de piese scoase de Facem Records, alături de Cedry2k, Carbon, DOC ori Vlad Dobrescu.

Este mai puțin cunoscut faptul că Deliric a reușit să fie unul din puținii artiști români a căror creativitate i-a adus ceva succes și bani. Deliric si-a dezvoltat propriul brand vestimentar, o afacere cu haine hip-hop și nu numai, brand ce a ajuns la o cifră de afaceri de peste jumtate million euro, potrivit estimărilor artistului.

Articol sponsorizat de IQOS.

Mai multe