Horia Brenciu, cucerit la X Factor! «Iată cum doina a bătut-o pe Mariah Carey!»

11 noiembrie 2016 22:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ediția de vineri, 11 noiembrie, a fost una plină de emoție și talent la X Factor. Cei patru jurați, Horia Brenciu, Delia, Sergiu de la Carla’s Dreams și Ștefan Bănică Jr., au selectat cu atenție concurenții pentru a merge în etapa următoare, și nu au fost deloc generoși.

Totuși, o adolescentă de 17 ani i-a cucerit pe toți. Medrea Giulia venit pe scenă spre sfârșitul ediției și a interpretat piesa „Hero” a lui Mariah Carey. Din culise, tatăl ei, care îi este și antrenor și cel mai aprig critic, a recunoscut că nu a falsat deloc și că nu a ratat nicio notă, dar asta nu a fost suficient să-i convingă pe jurați.

Pentru că nu erau pregătiți să-i dea voturile care să o trimită mai departe, aceștia au rugat-o să mai cânte ceva. Medrea Giulia s-a reorientat de la muzica ușoară americană către o doină tradițională românească. Abia atunci, adolescenta și-a demonstrat adevăratul talent muzical. „Iată cum doina a bătut-o pe Mariah Carey!”, a spus Horia Brenciu. „Cum, mă, să cânți doina așa de bine și să vii să cânți «Hero»?”, i-a spus și Delia.

În cele din urmă, Medrea Giulia a trecut în etapa următoare, primind patru de „Da” din partea juraților.

Mai multe