Horia Brenciu i-a făcut o propunere indecentă Innei VIDEO

12 iulie 2015 12:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pentru lansarea noului single „BOP BOP”, Inna (28 de ani) a vrut ca vedetele de top din România să fie primele care îl ascultă și să își dea cu părerea despre piesă. Horia Brenciu a avut o reacție senzațională și i-a făcut o propunere uimitoare cântăreței.

Printre vedetele care s-au lăsat duse de ritmurile piesei „BOP BOP” se numără: Horia Brenciu, Cristina Bâtlan, Jojo, Delia, Andreea Raicu, Larisa Costea, Răzvan și Dani, Adda, Florin Grozea, Cristina Bazavan, Ioana Voicu, Mădălina Dorobanțu, Naguale, Miahela Glăvan, Ana Morodan, Gabriel Hennessey, Ovidiu Mureleanu, Alina Eremia, Ana Morodan și Shift.  

Vedetele de la noi au ascultat în premieră noul single al Innei

Rezultatul este unul inedit, iar videoclipul este a doua parte a proiectului  „First Listen with the Stars” (prima audiție cu starurile n.r). Filmulețul a fost publicat pe joi (10 iulie) și deja a strâns peste 40.000 de vizualizări pe Youtube.

Horia Brenciu a fost foarte încântat de noul single al Innei. Artistul a dansat și a fredonat melodia în continuu. Cântărețul a glumit spunând că se dezbracă pentru Inna: „Am făcut cafeaua asta pentru tine. Deci dacă îmi place melodia, îmi ofer suplețea mea irezistibilă pentru clipul tău”.  Și Deliei Matache i-a plăcut foarte mult melodia „BOP BOP”: „E vintage, are ceva retro în ea. Îmi place”. Andreea Raicu s-a hotărât să plece în vacanță după ce a ascultat piesa, care se anunță a fi noul hit al acestei veri. Răzvan Simion a glumit spunând că nu înțelege nimic deoarece piesa este în engleză.

Mai multe