I-a făcut scrum maşina, acum divorţează pentru ea

27 aprilie 2017 20:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Daniel Onoriu plăteşte cu vârf şi îndesat după ce, pe 23 martie, a incendiat maşina fostei sale iubite, Simona Chiţac. Răzbunarea îl poate costa până la şapte ani de închisoare. Ieri, bărbatul a demarat divorţul de Izabela, femeia cu care s-a însurat, în pripă, acum două luni.

Celebrul pilot Daniel Onoriu (39 de ani) şi Simona Chiţac (37 de ani) au avut o relaţie cu năbădăi, în cei zece ani de concubinaj, bifând numeroase scandaluri, cărora nu le-au pus capăt nici după despărţire. Supărat că Simona nu a mai vrut să revină în braţele lui, Daniel s-a căsătorit cu prima femeie care i-a tăiat calea, o anume Izabela, căreia i-a jurat credinţă pe 3 martie. Iată însă că joik, la nici două luni de la cununie, el a decis să se despartă de frumoasa brunetă.

S-a fotografiat cu certificatul de căsătorie în mână, la care a adăugat un mesaj cu subînţeles: ”Astăzi e o zi importantă pentru mine, Doamne-Ajută!”. Contactat de Click!, el ne-a spus: ”Da, pun capăt acestei căsnicii. Sunt încă în arest la domiciliu”.

Apropiaţii lor susţin că Daniel şi Izabela nu s-au mai înţeles deloc, după gestul lui diabolic, din 23 martie, când a incendiat maşina Simonei. El a recunoscut că a stropit autoturismul cu benzină, în timp ce femeia se afla la un eveniment. Sportivul riscă între doi şi şapte ani de închisoare, fiind acuzat de distrugere săvârşită prin incendiere. Momentan, Daniel Onoriu se află în arest la domiciliu.

Mai multe