I-a făcut un bust, dar nu seamănă deloc cu Ileana Ciuculete. Cornel Galeș, criticat de fani

28 aprilie 2017 13:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

La pomana de 40 de zile pentru Ileana Ciuculete, apropiații și toți cei care au iubit-o pe artistă au găsit la mormântul acesteia un bust impresionat. Din păcate, sunt voci care spun că bustul nu seamănă cu Ileana Ciuculete! Voi ce părere aveți?

Cornel Galeș a vrut ca la 40 de zile de când Ileana ciuculete l-a părăsit și s-a urcat la ceruri, să-i aducă artistei un omagiu. El a comandat un bust la un sculptor din Craiova, pentru a-l pune la mormântul femeii pe care a iubit-o, alături de care a trăit timp de 25 de ani. La vederea bustului, mai multe voci au exclamat că acesta nici nu aduce cu interpret ade muzică populară.

”Ar trebui să-l dea jos, nici nu seamănă cu Ileana!”, a spus o persoană care a luat parte joi, la slujba de la cimitir. ”Cine este doamna de pe statuie? Nu seamănă deloc cu Ileana ciuculete! Nu știu ce-a fost în mintea sculptorului, dar Cornel ar trebui să înlocuiască bustul”, a spus o altă voce. Bustul a fost dezvelit la mormânt, abia după ce artistei i s-a cântat ”Veșnica pomenire”, iar preotul a stropit peste tot cu aghiazmă. 

Mai multe