I-au făcut Mădălinei Manole parastas în săptămâni diferite

14 iulie 2016 20:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au trecut exact şase ani de când o teribilă veste cutremura ţara. Şase ani de când Mădălina Manole a plecat să le cânte îngerilor. Decesul artistei a deschis însă o mare prăpastie între soţul artistei, Petru Mircea, şi părinţii ei, Ion şi Eugenia Manole.

Mădălina Manole ar fi împlinit ieri 49 de ani. Artista şi-a pus capăt zilelor  în noaptea de 13 spre 14 iulie 2010. (n.r.- a băut un pesticid toxic). Gestul ei a şocat o ţară întreagă. Mădălina i-a îndurerat pe cei care au iubit-o, iar pe cei dragi i-a aruncat într-un război pe viaţă. Soţul artistei, Petru Mircea, acuzat de părinţii Mădălinei că nu-i lasă să-şi vadă nepotul, pe Petru Junior (7 ani), a trecut ieri dimineaţă pe la mormântul artistei din Cimitirul Bolovani, din Ploieşti.

A aprins lumânări şi a depus o coroană din crizanteme albe. În urmă cu două zile, el a stat de vorbă cu un angajat al cimitirului, pe care l-a rugat să  revopsească literele de pe capacul raclei, care compun poezia dedicată soţiei. Părinţii Mădălinei, Ion şi Eugenia Manole, au  evitat însă să dea nas în nas cu fostul ginere: ”Am auzit că Petru a trecut pe la cimitir.

Credeam că vine cu băieţelul, dar nu a venit, nu l-am văzut de mult timp, dar o să vină şi vremea asta. Au trecut şase ani, sigur că nu-mi vine să cred, dar e aceeaşi durere şi avem aceleaşi probleme ca la început. Noi am făcut parastas înainte, pe 2 iulie, iar la cimitir am fost pe seară”, ne-a  spus tatăl artistei. Petru Mircea a făcut şi el o pomană pentru Mădălina, însă sâmbăta trecută, pe 9 iulie.  Dacă imediat după moartea artistei mormântul Mădălinei era plin de flori şi exista un adevărat pelerinaj, astăzi, mai nimeni nu aprinde o lumânare. Printre cei care nu au uitat-o pe artistă se numără şi Marius Burcea, un ploieştean în vârstă de 40 de ani. Acesta i-a scris  Mădălinei o poezie, aşa cum face  mereu, de ziua ei. “Dacă citiţi pe verticală scrie: Mădălina Manole, înger printre oameni. E o poezie scrisă de mine. De fiecare dată fac o poezie, pentru ea. O aduc aici, o postez şi pe Facebook, am dat-o şi părinţilor ei. E greu să descriu în cuvinte ceea ce vreau să spun. Mi-a rămas încă vie în suflet”, ne-a a povestit, cu lacrimi în ochi, Marius Burcea.

Mai multe