Ianna Novac, videoclip splendid cu fiica ei

25 octombrie 2017 14:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fosta componenta a trupei A.S.I.A, Ianna Novac, a filmat un videoclip inedit la piesa ”Viața e frumoasă”. În rol principal a fost chiar fetița ei, micuța Erika, în vârstă de 4 ani și jumătate, care a făcut furori la filmări. Odată cu lansarea piesei, artista a sărbătorit și 14 ani de căsnicie.

Ianna Novac este singura cântăreață din România care abordează cu succes, atât în țară, cât și în străinătate, genul pop-opera. Astăzi, 25 octombrie, împlinește 34 de ani și se bucură deja de un cadou pe plan profesional. Mai precis, săptămâna trecută, artista a lansat piesa și videoclipul ”Viața e frumoasă”, o melodie de suflet, cu un mesaj optimism și imagini pe măsură. Unul dintre actorii care au apărut în acest clip este chiar fiica ei, micuța Erika, în vârstă de 4 anișori și jumătate, care s-a descurcat de minune la filmări.

”Erika este obișnuită cu camera și a fost extrem de relaxată la filmări. I-a plăcut enorm, mai ales că a fost alături de prietenul ei, Edan. Cu această piesă urmăresc să transmit doar o stare de bine. Îmi doresc să trezesc conștiința fiecăruia dintre noi, pentru a realiza că viața e frumoasă", a spus sărbătorita zilei.

Lansarea piesei a avut loc într-o atmosferă frumoasă, alături de prietenii cei mai buni, alături de mama și fiica Iannei, dar și alături de soțul ei, Octavian Dobrotă, cu care artista a sărbătorit 14 ani de căsnicie. Versurile piesei sunt semnate de Narcis Avădanei, iar muzica, de Nicola Piovani după coloana sonora a celebrului film Italian, "La Vita e Bella". Regia și scenografia videoclipului sunt semnate de Anthony Icuagu, iar ținutele, de către designerul Clara Rotescu.

Mai multe