Iată hotelul de 5 stele în care va petrece Mihaela Rădulescu Crăciunul

23 decembrie 2016 14:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a ales să sărbătorească aproape de casă Crăciunul. Mai precis, aproape de casa viitorului ei soț, austriacul Felix Baumgartner. Vedeta s-a cazat într-un hotel de cinci stele din apropiere de Salzburg împreună cu fiul ei, Ayan, cu Felix și niște prieteni de familie.

Mihaela Rădulescu va sărbători Crăciunul în stil austriac, într-o stațiune din Alpii Austrieci, în apropiere de Salzburg, orașul în care s-a născut Mozart. Jurata de la ”Românii au talent” a ales un hotel de cinci stele, Alpine Palace din Saalbach Hinterglemm, o afacere de familie, decorat în stil tradițional, dar cu toate dotările vremurilor moderne, de la restaurant gourmet, până la spa și piscină exterioară încălzită.

O cameră dublă în Alpine Palace costă de la 190 de euro pe noapte, dar dacă e să judecăm după imaginile de pe pagina de internet a hotelului, fiecare cent e justificat.

Vedeta s-a cazat împreună cu fiul și cu viitorul ei soț, sportivul austriac Felix Baumgartner, iar distracția a început încă din holul hotelului. Felix s-a urcat pe skateboard și a dat o tură, iar Ayan s-a așezat la pian și și-a distrat audiența, formată din câțiva prieteni de familie. Totul a fost filmat și făcut public de logodnicul Mihaelei, pe o rețea de socializare.

La începutul lunii decembrie a lăsat să se înțeleagă că a fost cerută în căsătorie de Felix Baumgartner, cu care are o relație de doi ani de zile, și că a acceptat.

Mai multe