Iată ultimul episod din «Stările Addei»! Despre ce a cântat artista

7 septembrie 2015 18:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adda pune din ce în ce mai mult suflet în proiectele ei muzicale. Așa se face că ultimul episod din „Stările Addei”, serialul muzical la care a lucrat foarte mult și pe care își dorește să îl continue, are o legătură foarte strânsă cu viața artistei.

În melodiile ei, mereu cântă despre persoanele apropiate ei. Ultimul episod din „Stările Addei”, numit „Prietena Mea”, este unul despre o relație foarte specială a artistei: „Asta-i pentru ea, pentru prietena mea”, spune Adda în cea mai nouă melodie a ei. Iată cum sună sfârșitul unui proiect în care artista s-a implicat emoțional.

«Stările Addei»: Prietena Mea

Ultimul episod din „Stările Addei”, „Prietena Mea”, a fost lansat luni, 7 septembrie. În mai puțin de o oră, noua melodie a strâns deja peste 1.000 de vizualizări pe Youtube, dar și pe o altă rețea socială, unde în numai 20 de minute as trâns 250 de like-uri. Aici, artista și-a promovat videoclipul împreună cu mesajul: „#PrietenaMea – ep 7 din #StărileADDEI nu e o piesă tristă, e despre prietenii frumoase și adevărate. Vreau să vă tăguiți prietenul/prietena cel/cea mai bun/bună, să le transmiteți «I always got your back»”, a scris Adda pe profilul personal.

«Stările Addei»: Ce înseamnă serialul muzical al artistei

La numai 23 de ani, Adda a devenit deja faimoasă în lumea muzicală pentru proiectele ei muzicale. Printre ele se numără și „Stările Addei”, pentru care artista a depus foarte multe eforturi. Realizarea lor nu reprezintă o povară pentru ea, pentru că le face din pasiune, mai ales că se împlică emoțional în versurile pe care le scrie: „Înseamnă Adda cum este ea cu adevărat. Adică m-am deschis atât de tare în fața oamenilor și m-am arătat eu, așa cum sunt. Piesa care va avea cele mai multe vizualizări se va transforma la un moment dat într-un single”, ne-a mărturisit artista. Mai mult, dintre toate cele șapte episoade publicate, Adda va alege unul câștigător și îl va transforma într-o melodie de sine stătătoare.

Urmărește aici toate episoadele din «Stările Addei»

Mai multe