Ieri vedetă la «Românii au talent», azi măturător în frizerie

18 august 2016 21:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vă mai amintiţi de Viorel Botezatu, concurentul din Tecuci care şi-a încercat norocul la ”Românii au talent?”. A cântat, a spus bancuri, a imitat animale, însă a fost eliminat. Acum îi mai distrează doar pe clienţii unei frizerii din oraşul natal.

Viorel Botezatu (34 de ani) e vedeta Paşcanilor, oraşul natal, după participarea lui, în 2014, la ”Românii au talent”(PRO TV). Îmbrăcat în haine roşii, el a spus atunci bancuri, a cântat, a imitat animalele, dar s-a ales cu un refuz categoric din partea juraţilor. Viorel se afla la cea de-a doua încercare, astfel că ultima înfrângere l-a aruncat în pragul disperării.

De unde credea că numele lui va ajunge pe afişele marilor spectacole, bărbatul s-a văzut nevoit să revină la Paşcani: ”Până acum am trăit cu soţia, care nu lucrează, şi cu cele două fetiţe ale mele, într-o cameră de cămin plină cu gândaci. Acum ne-am mutat, cu chirie, într-o garsonieră. Proprietarul vrea să vândă locuinţa şi noi vom rămâne pe străzi. Am vrut să mă sinucid şi vreau să fac asta dacă nu se rezolvă problema cu locuinţa”, a povestit el, pentru Click! Şi, pentru că actoria nu l-a ajutat să supravieţuiască, el a bătut la uşa mai multor patroni, cerând un loc de muncă: ”Acum lucrez la o frizerie din Tecuci, mătur, fac curat, sunt bun la toate. Câştig cam 20-30 de lei pe zi. Mai vând ziare, spăl maşini. Cu mâncarea ne descurcăm. Am noroc că o firmă din oraş ne dă de mâncare, de luni până sâmbătă. A fost frumos pe scenă, însă viaţa e dură, trebuie să am grijă de copiii mei, să nu le lipsească nimic”, ne-a mai declarat el, resemnat.

Cântă pe străzi, după ce a ratat semifinala

Puştiul Gabriel Ştefănescu (15 ani), din Piteşti, şi-a încercat şi el norocul, în 2013, la celebrul concurs de la PRO TV. Avea 12 ani şi multe speranţe, care s-au năruit odată cu acest eşec. Ca să aibă bani de mâncare, pentru el şi cei 10 fraţi, Gabriel şi tatăl său, Radu, cântă pe străzile marilor oraşe: ”Nu ne întoarcem acasă fără 150 de lei, căci trebuie să cumpărăm pentru familie în jur de 20 de pâini”, au declarat ei, pentru www.ziarulargesul.ro.

Mai multe