Îl recunoașteți? Este craiul Marcel Toader, pe vremea când era campion la rugby!

2 octombrie 2017 21:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

În plin scandal de divorț cu Maria Constantin, pe care o acuză de infidelitate, Marcel a devenit nostalgic. El și-a postat pe contul de Facebook câteva fotografii de pe vremea când juca rugby, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai României. Dar și unul dintre cei mai arătoși.

Deși a renunțat la meciuri de peste 15 ani, Marcel arată impecabil și acum, fiind mereu îmbrăcat la patru ace și cu freza făcută. Acestea ne-a dezvăluit câteva dintre secretele cu care reușește să fenteze trecerea timpului: ”Mă ocup de evoluția mea profesională, de mama mea și de fiul meu. Am o alimentație cumpătată, o alimentație corectă și merg de trei ori la sală. Mănânc fără grăsimi animale, încerc să evit dulcele, beau câte trei litri de apă pe zi și dorm câte 6-7 ore pe noapte. În tinerețe aveam 88 de kilograme și acum am tot la fel, 88”, ne-a dezvăluit el.

Marcel a jucat la mai multe echipe de tot din țară, printre care Farul Constanța, Steaua București și Dinamo București. De pe atunci îi plăcea să fie în centrul atenției: ”În ultimul meci, dintre Dinamo și Steaua, am jucat cu un papion la gât, am marcat două eseuri și am băut o cupă de șampanie la pauză, servit de un ospătar adus special”, ne-a mai mărturisit el.

Dragostea pentru sport a fost îmbrățișată și de fiul acestuia, Maximilian Toader (20 de ani): ”Și el a jucat rugby, șase ani, însă din cauza programului încărcat la învățătură s-a lăsat. Studiază la Universitatea București, la  Geografie, a intrat cu 9,60. Își dorește să devină diplomat”, ne-a mai spus Marcel.

El a câștigat cu Steaua trei titluri de campion, fiind expert în placaje periculoase. Munca i-a fost răsplătită pe măsură, cu bani și trofee. Din păcate, nu același noroc l-a avut și în dragoste. Marcel are cinci divorțuri la activ, iar printre femeile de care a fost îndrăgostit și de care s-a separat cu scandal, în stil italian, se numără Anamaria Ferentz și Gabriela Cristea.

Mai multe