Ileana Ciuculete a murit | Povestea de dragoste dintre Ileana Ciuculete și Cornel Galeș. "În el am găsit totul!”

15 martie 2017 11:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

leana Ciuculete şi Cornel Galeș au avut o iubire ca în filme. Povestea lor de dragoste ar putea fi sursa de inspirație pentru un roman. Cei doi s-au cunoscut într-un taxi şi, de atunci, au rămas împreună timp de 25 de ani.

Cântăreaţa Ileana Ciuculete a murit marţi seară (14 martie) în braţele celui de-al treilea soţ, Cornel Galeş, în urma unei ciroze hepatice galopante. Artista suferea de mai mult timp de hepatita C.

Cornel Galeş este bărbatul care i-a stat alături Ilenei în ultimii 25 de ani. Când s-au cunscut, Cornel era taximetrist, iar un coleg l-a rugat să meargă în locul lui la Ileana Ciuculete. S-au îndrăgostit pe loc unul de celălalt şi de atunci au fost nedespărţiţi.

”De el m-am îndrăgostit la prima vedere! Din momentul acela, ceva în sufletul meu s-a schimbat și am știut că aceasta va fi căsnicia mea!”, spunea Ileana cu ceva timp în urmă. C

ei doi au rămas împreună, iar mai târziu s-au căsătorit. Toţi cei din jur au văzut în cei doi cuplul perfect. Cornel s-a lăsat de taximetrie şi a devenit impresarul soţiei sale, pe care o iubea ca pe ochii din cap. "În el am găsit totul!”, mai spunea Ileana despre Cornel. 

Acum, bărbatul este distrus de moartea soţiei sale şi stă numai pe calmante. Nu-şi poate reveni şi nu se poate împăca cu ideea că femeia pe care a iubit-o nu mai este şi mai ales, că nu a putut să o salveze.

Mai multe