Ileana Şipoteanu se topeşte de dorul măicuţei sale, cu care seamănă perfect

7 iulie 2019 19:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se spune că un necaz nu vine niciodată singur. Așa s-a întâmplat și în cazul Ilenei Șipoteanu (51 ani), care și-a pierdut mai întâi mama, apoi soțul, compozitorul Dumitru Lupu. La 3 ani de la decesul măicuței sale dragi, vestita solistă din Constanța a postat pe Facebook portretul femeii.

Asemănarea dintre cele două este uluitoare. ”Dumnezeu i-a spus într-o zi mamei că misiunea ei pe Pămînt s-a încheiat. Și-a plecat. Era într-o seară de 5 iulie, 2016. Frumoasa mea mamă”, a scris Ileana.

Dumitru Lupu a încetat din viață în urmă cu doi ani, la 65 ani, chiar în ziua în care Ileana Șipoteanu a împlinit vârsta de 50 de ani. Fata lor,  Dumitrana, s-a specializat în regie.

Moartea fulgerătoare a compozitorului a șocat-o și pe prima soție a acestuia, cântăreața Viorela Fillip.

“Îi ştiu parcursul ca artist, de la începuturi şi până în anul 1992, când soarta nu ne-a mai vrut împreună. Am fost căsătoriţi 16 ani. Data de 24 iulie 1976 a fost ziua nunţii noastre, la Cazinoul din Eforie Sud. Destinul  a vrut ca el să îşi încheie viaţa de ziua de naştere a soţiei sale, Ileana Şipoteanu şi să coboare în pământ pe 24 iulie  2017, la Constanţa, în ziua în care ne-am căsătorit. Este ca şi cum s-a închis cercul”, spunea Viorela.  

Mai multe