Ilie, ce ruşinică! N-a rezistat să stea la coadă la toaletă

10 august 2014 21:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilie Năstase nu se dezmite! Renumit pentru limbajul său deocheat şi pentru gesturile nu tocmai ortodoxe, fosta glorie a tenisului a comis-o şi în weekend-ul trecut, la mare. Fotoreporterii Click! l-au surprins în plină acţiune.

Sâmbătă seara, club de fiţe din Mamaia. Aglomeraţie, valuri de băutură şi coadă mare la toaleta oficială!

Dar Ilie Năstase a găsit urgent rezolvarea pentru o problemă stringentă. Când a văzut cât trebui să aştepte pentru a se „uşura”, Nasty a dat imediat fuga afară din Loft, s-a proptit lângă un gard şi în cateva secunde, era „ca nou”.

N-a fost singurul care a apelat la această soluţie ruşinoasă: în dreapta şi în stânga lui, alţi doi petrecăreţi urinau liniştiţi. Năstase chiar a legat o scurtă conversaţie cu „vecinul” din dreapta, aflat în plină „acţiune”.

Apoi, s-a întors în club ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Îl aştepta acolo şi soţia, Brigitte Năstase, pusă pe distracţie.

Îmbrăcată într-o rochiţă albă, vaporoasă, cu volane şi foarte decoltată, timişoreanca şi-a etalat formele voluptoase. Preţ de mai bine de un sfert de oră, în jurul orei 20.00, ea a dansat la greu, nu oriunde, ci cocoţată pe o masă, sub privirile celorlalţi clienţi. Oricât de înfierbântată a fost, n-a reuşit să-l ia la dans şi pe Ilie, care a preferat s-o măsoare din priviri.

Mai multe