Ilie Năstase i-a luat soției un Bentley de 240.000 de euro. «Mai am 5 mașini, dar nu se compară cu asta»

21 august 2020 12:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu își putea arăta altfel prețuirea față de soția sa, decât cu cadou de lux. Ilie Năstase i-a dăruit soției, de ziua ei, o mașină în valoare de 240.000 de euro, ultimul model de la prestigioasa firmă Bentley. Frumoasa brunetă, care împlinește pe 15 septembrie 45 de ani, a fost măgulita de gestul tenismanului.

Are o slăbiciune pentru mașini, iar soțul ei s-a conformat doleanțelor. Ioana Năstase împlineste pe 15 septembrie vârsta de 45 de ani, iar Nasty i-a dăruit deja cadoul la care orice femeie vizează: o mașină superbă, din gama de lux a brandului Bentley. Noul model

Continental GT Sport, în două uși, valorează 240.000 de euro! Doamna Năstase a fost copleșită când a pus mâna pe volanul fin și a apăsat pedala. "De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: «wow, ce mașină frumoasă». Am fost imediat în reprezentanța și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis", a povestit pentru Click! Ioana Năstase.

Citește și:

EXCLUSIV Ilie Năstase, gest uriaș pentru fiicele sale, din căsnicia cu Amalia. Iată ce apartamente le-a luat în Mamaia!

De la cine are Ioana Simion hainele de lux și mașina. «Nu sunt o pițipoancă pe care o îmbracă Ilie»

Mai multe