Ilie Năstase îşi răsfaţă noua iubită cu cadouri scumpe! S-a întors din vacanţă plin de bagaje

25 august 2018 10:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilie Năstase ştie să fie şi un tip galant, atunci când o femeie îi pune inima pe jar! Ioana, noua lui iubită brunetă, se pare că reuşeşte cu brio să-l facă să o uite pe Brigitte şi de relaţia lor tensionată, care se va sfârşi curând la tribunal. Vineri noapte, cei doi "porumbei" s-au întors din vacanţa din Sardinia, bronzaţi şi relaxaţi. Fotoreporterii Click! au surprins imagini savuroase cu Ilie Năstase şi noua lui cucerire.

Ilie Năstase a început de ceva timp o nouă relaţie amoroasă şi deja îşi răsfaţă iubita prin vacanţe scumpe şi îi cumpără cadouri de firmă. După ce soţiei i-a luat genţile din casă în timp ce Brigitte se relaxa în Turcia cu noul ei iubit, Ilie a demonstrat că poate fi şi generos cu cine ştie cum să-i intre pe sub piele. Ioana este femeia care l-a făcut pe Ilie să golească cardul în vacanţa din Sardinia. 

Cei doi s-au întors vineri seară din Italia, cu o cursă low cost în care s-au îmbarcat de la Roma. Ilie şi Ioana au coborât din avion plini de bage, semn că în vacanţă fostul tenismen i-a făcut toate poftele noii femei din viaţa lui.

Multe trolere si pungi cu cadouri scumpe pe care noua iubita le-a primit au ajuns în portbagajul bolidului lui Ilie Năstase, bodyguardul care i-a aşteptat la aeroport făcând mai multe drumuri pentru a le face loc în maşină.

Zâmbitoare, Ioana nu a cărat nimic, doar poşeta personală şi un pahar cu cafea, lăsând angajatul omului de afaceri să se ocupe de toate cadourile ei, pe care i le-a dus ulterior în casă. 

Mai multe