Ilie Năstase și-a făcut de cap la mare, în timp ce Brigitte era la spital

15 iulie 2018 22:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandalul ”amantul şi pozele goale” a fost evenimentul săptămânii, iar protagoniştii Brigitte şi Ilie Năstase l-au traversat amândoi diferit. Ea a ajuns la spital de supărare, iar el s-a distrat la deschiderea unui cazino din Mamaia. Însă nu singur, ci alături de două domnişoare supersexy, care au înveselit atmosfera.

O situaţie neplăcută te ajută să acumulezi mai multă experienţă sau, cum ar spune românul, orice un şut în fund înseamnă un pas înainte! Aşa şi-au zis şi Brigitte (41 de ani) şi Ilie Năstase (72 de ani), după ce săptămâna trecută s-au confruntat cu o situaţie destul de neplăcută şi care a explodat ca o bombă. Mai precis, s-a desecretizat numele amantului cu care Brigitte şi-a tradus soţul în perioada februarie- mai 2017, plus apariţia pozelor cu ea goală pe care i le-ar fi trimis bărbatului, nimeni altul decât  Cătălin Cazacu, devenit faimos după participarea în emisiunea ”Exatlon”, de la Kanal D.  După cum se ştie, sexoasa brunetă nu a ascuns deloc fapta ei extraconjugală, ci doar identitatea lui Cazacu, însă iată că şi aşa  momentul a făcut ravagii.

După această telenovelă în stil italian, doamna Năstase a suferit un şoc puternic şi a ajuns de urgenţă la un spital din Timişoara, apoi la un cabinet de avocatură pentru a se interesa de un eventual proces în ceea ce priveşte denigrarea imaginii şi violarea corespondenţei personale, întrucât a fost publicat un mesaj în care aceasta îi împărtăşeşte lui Cazacu chinul prin care trecea cu Năstase: ”Am fost bătută şi legată cu cureaua de picioare şi târâtă până în casă”.Unul râde, altul plânge, căci de partea cealaltă, soţul cu care se află în proces de divorţ nu a fost deloc afectat. Iată că în loc să-i fie sprijin persoanei iubite, Ilie Năstase şi-a petrecut weekendul la mare, într-un cazino, alături de un prieten şi de două tinerele care au destins atmosfera. O brunetă şi o şatenă s-au ocupat să-l înveselească pe Nasty  preţ de o oră şi chiar au reuşit.

Îmbrăcat estival, cu o cămaşă în dungi, sacou şi pantaloni albi, Ilie s-a delectat la un pahar de băutură, iar la un moment dat a făcut un sincron cu bruneta sexoasă care s-a aplecat spre el, probabil să-l audă mai bine.

Nu ştim dacă i-a dictat numărul de telefon având în vedere că aceasta se afla cu mobilul la purtător.  A părut relaxat, a zâmbit, semn că a trecut peste problemele soţiei. De altfel, celebrul sportiv a fost de partea lui Brigitte încă de la început: “Nu cred că este adevărat nimic, eu acum sunt la Mamaia, la mare. Nu comentez ce spune lumea (n.r. – că ar fi bătut-o, ar fi legat-o cu cureaua de picioare şi ar fi târât-o până în casă!)”, ne-a spus, vineri, marele tenisman.El a ştiut mai bine să gestioneze momentul, mai ales că în ultima perioadă s-a confruntat cu situaţii mult mai dure decât cele prin care a trecut Brigitte: în mai a fost încătuşat de poliţiştii de la Rutieră, anul trecut a fost evacuat de la FedCup şi suspendat până în 2020 după incidentele de la meciul cu Marea Britanie, din aprilie 2017.  

Cătălin Cazacu şi-a bronzat pectoralii în staţiunea de fiţe

Nu se știe dacă Ilie Năstase a dat nas în nas cu Cătălin Cazacu, având în vedere că amândoi s-au aflat în Mamaia. Motociclistul a fost surprins de fotoreporterii Click! sâmbătă după amiază, pe plaja de fițe, din zona de Nord a stațiunii.

Într-un șort negru, acesta a apărut printre șezlonguri extrem de bronzat și transpirat tot. Nu era înconjurat de femei, așa cum obișnuiește el, ci a avut o discuție scurtă și serioasă cu un amic de-ai săi.

După ce l-a lămurit pe  cesta, Cazacu s-a pus din nou la soare, lângă prietenii săi Liviu Vârciu  și Dan Capatos. Nu știm dacă acest scandal l-a afectat, însă vedeta Kanal D nu a schițat nici un zâmbet cât timp s-a aflat pe plajă.

Mai multe