Ilie Năstase și-a învățat fiicele secretele danturii perfecte

12 iulie 2017 17:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost numărul unu mondial la tenis, însă se poate lăuda și cu o dantură ”de fier”. Ilie Năstase și-a învățat ambele fiice despre sănătatea dinților, așa că vizita la stomatolog este doar o joacă. Fostul mare tenisman și fata cea mare merg împreună să-și îngrijească zâmbetul.

Deși este ceva la modă, Ilie Năstase nu a apelat până acum la metodele moderne pentru așa numitul ”zâmbet de Hollywood”, strălucitor de alb, care se poate obține cu ajutorul fațetelor. El a prefert varianta stomatologiei tradiționale, care are ca scop sănătatea danturii. În afară de câteva plombe și tratamente minore, Ilie Năstase nu a avut nevoie de vreo procedură costisitoare și iată că și-a îndrumat și cele două fete, pe Alessia (14 a) și pe Emma (11 ani), să fie prietene ]nc[ de mici cu medicul stomatolog.

Fetele i-au ascultat sfatul. Zilele trecute, celebrul sportiv a fost însoțit de fiica cea mare la clinica de stomatologie din Bucureşti a cărei imagine este chiar el. Împreună s-au prezentat pentru igienizare, dar și pentru controlul de rutină care este recomandat o dată la șase luni. În ceea ce privește frica de dentist, aceasta nu mai este o problemă, din contră, Alessia s-a împrietenit cu medicul Ștefania Chendea, specialist ortodontie și ortopedie dento- facială. Ea s-a așezat cuminte pe scaun, a zâmbit la glumele tatălui și a ascultat sfaturile prețioase ale medicului. ”Tatăl și fiicele sunt pacienți model, se prezintă la controale regulate și detartraje o dată la 6 luni”, ne-a spus specialistul Ștefania Chendea, care se ocupă de dantura familiei Năstase.

Mai multe