"Ilie şi fostul meu soţ au complotat împotriva mea"

8 februarie 2018 19:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Miercuri, în ziua când a împlinit 41 de ani, Brigitte a depus cererea de divorţ. Însă nu amantele şi nici fosta nevastă a lui Ilie Năstase au adus-o la tribunal pe brunetă, ci fostul ei soţ. Duminică, interlopul Ovidiu Torj a făcut un scandal monstru în restaurantul în care Brigitte petrecea cu familia.

Anul trecut, când a schimbat prefixul, Brigitte era fericită în braţele lui Ilie Năstase (71 de ani). Fostul mare tenisman i-a făcut un cadou romantic şi a venit la petrecere cu braţele pline de trandafiri roşi. Anul acesta însă, Brigitte a preferat să-şi facă singură cadoul: divorţul de Năstase. Şi nu a glumit, căci după ce l-a ameninţat în repetate rânduri cu despărţirea, iată că în ziua în care a împlinit 41 de ani, bruneta a depus cerera de divorţ la Judecătoria Sectorului 1.”De ziua mea m-am simţit tristă, supărată, a fost o zi mai depresivă pentru mine, poate cea mai urâtă din viaţa mea. Am decis să fac ceea ce trebuia, şi anume să încep o viaţă nouă. În octombrie 2017, am intentat împreună divorţul la notar, însă pe data de 17 noiembrie când trebuia să semnăm actele, Ilie nu s-a mai prezentat, motiv pentru care am ales să fac demersurile la tribunal”, a declarat Brigitte Năstase, pentru Click!

Dar nu relaţia cu amanta Cici, nici Amalia - fosta nevastă a lui Ilie, şi nici ameninţările acestuia că o lasă fără bani nu au contat, ci altul e motivul. Brigitte a aflat că, de câteva luni, Năstase ar ţine legătura cu cel mai mare duşman al ei, şi anume fostul soţ, interlopul Ovidiu Torj, cel care a fost arestat preventiv în 18 iunie 2015 în dosarul “Prostituţie cu eleve de liceu pentru VIP-uri”. Brigitte a aflat că cei doi vorbesc şi ar complota împotriva ei, iar scena care a avut loc în weekend îi întăreşte bănuielile. ”Ceea ce s-a întâmplat la Timişoara a pus capac la tot. Duminică am luat masa la un restaurant chinezesc împreună cu mama, sora mea şi câteva prietene. S-au întâmplat nişte lucruri extrem de urâte acolo. Fostul meu soţ a venit la masă şi nu vă pot descrie ce s-a întâmplat. A fost un scandal urât. Cert este că mamei mele i s-a făcut rău de la inimă, era să facă infarct. Am aflat că el şi Ilie ţin legătura de vreo şase luni. Ilie este manipulat de el”, ne-a povestit extrem de mâhnită Brigitte Năstase. Bruneta nu se îngrijorează în ceeea ce priveşte averea, căci, datorită convenţiei matrimoniale pe care a făcut-o cu Ilie la notar, ea rămâne cu maşinile, apartamentele şi afacerile care se află pe numele ei. 

A mai fost măritată de două ori și are doi copii

În februarie 2010, Amalia Năstase a divorţat de Ilie, iar în noiembrie 2013 fostul tenismen se afla din nou în faţa altarului. 

De data asta, alături de Brigitte, cu care avea o relaţie de mai bine de trei ani. Ca și fostul tenisman, Brigitte nu era la primul mariaj. După ce a fost aleasă Miss Top Model România în 2000, bruneta s-a căsătorit cu afaceristul timișorean Octavian Sfăt, cu care are un băiat pe nume Robert. Bărbatul a murit în 2002. În 2006, Brigitte a ajuns din nou în fața altarului, măritându-se cu Ovidiu Torj, un personaj controversat, de care a divorțat patru ani mai târziu. Cu acesta din urmă are o fetiță pe nume Sara.

Ilie a tot încercat să o îmbuneze cu daruri scumpe

În toamna lui 2013, Brigitte şi Ilie Năstase se căsătoreau. Au avut o nuntă frumoasă, însă miresica nu s-a putut bucura de eveniment deoarece aflase că soţul o înşală. După nuntă, timişoreanca şi-a informat soţul că poate să divorţeze de el dacă va continua să joace la dublu. Apele s-au liniştit o perioadă, însă trei ani mai târziu, în toamna lui 2016, Brigitte a dat nas în nas,  în plină stradă, cu amanta lui Ilie. Femeia cu care Nasty îşi traducea nevasta era o piteşteancă pe nume Cecilia, pe care o alinta Cici. S-a lăsat cu circ şi scandal, iar Brigitte a reuşit să o alunge pe Cici din viaţa soţului ei, însă i-a pus a doua oară în vedere că va divorţa de el. În tot acest timp, Năstase a ştiut să-şi spele păcatele, dăruindu-i soţiei cadouri scumpe. Un apartament în nordul Bucureştiului, un apartament la mare, renovarea casei din Timişoara, vacanţe scumpe, bijuterii, maşini, poşete, dar şi două afaceri: magazinul de haine şi locul de joacă pentru copii. Brigitte l-a iertat, însă, cum se zice, lupu-şi schimbă blana, dar năravul ba, aşa că Nasty şi-a reluat obiceiurile vechi şi comportamentul urât faţă de ea. A tras-o în public de păr, a jignit-o, a ameninţat-o şi a terorizat-o psihic, după cum a mărturisit chiar ea. Telenovela a continuat, iar Brigitte l-a ameninţat a treia oară cu divorţul. A aflat apoi că e bolnavă şi a început să facă investigaţii prin străinătate, aşa că nu i-a mai ars de despărţire, dar în primăvara lui 2017 a decis să plece din vila lui din Primăverii, mutându-se într-un apartament de pe Nordului. Dar tot n-au divorţat. Din contră, de Revelion, Anamaria Prodan le-a propus să meargă împreună în Dubai, unde s-au împăcat. Nu pentru mult timp însă!

Mai multe