Ilinca Dinu, fina Angelei Similea, apariție fermecătoare la X Factor. Are doar 14 ani!

13 noiembrie 2020 22:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

În seara de vineri, 13 noiembrie, scena X Factor a avut parte de încă un concurent care are în familie un artist celebru autohton. Este vorba de Ilinca Dinu, de doar 14 ani, care le-a mărturisit juraților ulterior că nașa ei de botez este nimeni alta decât Angela Similea!

Ilinca Dinu este din București și a venit la audițiile X Factor însoțită de părinți și de sora mai mică. Concurenta le-a mărturisit prezentatorilor  emisiunii, Răzvan și Dani, că cel mai important concurs de muzică pentru ea a fost Festivalul New Wave din Rusia.

Acela a fost momentul în care a avut o prestație în fața a 10 000 de oameni și a fost aleasă să meargă mai departe, dintre miile de participanți.

Fina Angelei Similea, pe scena de la X Factor

În fața juraților, Ilinca a mărturisit că nașa ei de botez este cea care a inspirat-o în muzică, iar persoana despre care vorbește este chiar celebra Angela Similea. Adolescenta a reușit să ajungă la inimile juraților, însă a primit doar 3 de DA și a intrat pe lista de așteptare. Cel care nu i-a acordat votul de încredere a fost Florin Ristei. 

„Nașa mea este Angela Similea. Ea este o mare cântăreață a României. S-a născut într-o familie destul de săracă, dar, fiindcă a muncit foarte mult, a ajuns renumită.

Pentru a-și câștiga pâinea, a urmat cursuri de canto. Și-a început cariera în 1970. A participat la multe concursuri, la care a obținut numeroase premii. A lansat peste două sute de albume și are peste o mie de piese.

Într-o zi, când mama era însărcinată cu mine, a venit la ea. Era anul 2005 și chiar înainte cu o zi, nașa lansase albumul Lumea mea. A pus mâna pe burta mamei și a spus: Fetița pe care o porți va fi o cântăreață.

Când aveam doi ani, îi cântam piesele. Cred că sunt singura persoană de pe Pământ care are toate CD-urile ei. S-au stricat de atâta ascultat”, a scris Ilinca în cadrul proiectului școlar „Familii de Poveste”.

Mai multe