Ilinca Vandici, cele mai sexy poze din Maldive: «Sunt genul de turist care stă»

27 decembrie 2019 17:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilinca Vandici a avut un sfârşit de an memorabil în exoticul Maldive. A înotat, a citit la umbra palmierilor, s-a răsfăţat cu masaj şi cu mâncăruri bune şi recunoaşte că a pierdut noţiunea zilelor în acel loc desprins parcă din Rai. Liniştea vacanţei a fost tulburată o singură dată, cu o întâmplare care i-a crescut adrenalina: întâlnirea cu o balenă-rechin.

Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai Stil! Celebrities”  de la Kanal D a plecat în Maldive la începutul acestei luni, împreună cu soţul ei şi cu cel mai proaspăt cuplu de fini pe care l-a cununat în vară. „Am ales această perioadă pentru că acolo acum începe vara, este cel mai potrivit sezon. Apoi, pentru a ne putea întoarce alături de familie de Sărbători. Fiul nostru, Zian (2 ani şi jumătate), a rămas acasă. Este acum mare şi înţelege absenţa părinţilor.  În plus, noi n-am mai fost până acum în Maldive, toată lumea mi-a recomandat locul şi am văzut că este în top destinaţii exotice. De mult vorbisem cu Andrei să mergem, dar nu a fost să fie. Acum s-au aliniat planetele, s-au legat lucrurile şi am reuşit. A fost o experienţă şi o vacanţă cum nu cred că am mai trăit până acum. Unică prin loc, peisaje, oameni, cultură şi tot ce am descoperit acolo”, a povestit Ilinca Vandici. 

Pe acea insulă mică din Oceanul Indian s-a simţit ruptă de lume. Avea doar apă în jur şi, dacă voia să evadeze, nu avea cum decât înot. „Gândul acesta m-a ajutat foarte mult să mă deconectez aşa cum nu mai reuşisem de multă vreme. Câteva zile nici n-am ştiut ce zi e. Mă trezeam, făceam plajă, mâncam, ne plimbam cu scuterele, cu bărcile, făceam masaj şi citeam”, mai spune Ilinca. 

Din peisajul liniştit nu a lipsit aventura. Într-una dintre zile a fost într-o excursie cu barca, la snorkeling. Acolo a avut o întâlnire mai puţin obişnuită. „Am fost duşi în larg şi aruncaţi la propriu în apă. La un moment dat, radarul a sesizat prezenţa în apă a unei balene-rechin. Băgând capul în apă, am văzut-o, era uriaşă, am aflat că are undeva la 19 tone. Câteva minute am fost şocată, a fost cea mai tare experienţă. O clipă de neatenţie şi eram micul dejun pentru ea”. În rest, zilele „în Paradis” s-au derulat senine şi superbe. „Am avut parte de relaxare, deconectare, am petrecut timp cu cei de lângă mine, dar mai ales cu mine. A fost una dintre cele mai frumoase vacanţe din viaţa mea”, mai spune Ilinca Vandici.

Până să devină mamă, Ilinca Vandici făcea de toate în vacanţe: se şi relaxa, se odihnea, dar avea parte şi de aventură, de agitaţie. De câţiva ani, munceşte atât de mult în viaţa de zi cu zi, încât tot ce-şi doreşte în vacanţă e linişte. „Înainte mă aventuram, mergeam în excursii, mă documentam, totul era stabilit, dar mă şi bucuram de sejururi în care stăteam la plajă fără să fac nimic. De când a apărut Zian caut odihnă. Vacanţa e momentul meu de răsfăţ. Sunt genul de turist care stă. Simt că am nevoie de asta, nu mai vreau nimic prestabilit, organizat. Cele 5-10 zile de vacanţă pentru mine înseamnă să mă rup de tot, să fiu eu cu mine”, ne spune prezentatoarea Kanal D.

Mai multe