Ilinca Vandici, fericită în braţele noului iubit! Cine o face să zâmbească

13 iulie 2016 9:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu are timp să sufere după Cătălin Ţîră! Ilinca Vandici se reface după eşecul amoros cu un alt bărbat care a reuşit să-i readucă zâmbetul pe buzue. Fosta prezentatoare tv radiază de când se afişează cu un afacerist ilfovean cunoscut prin lumea buna a Capitalei.

Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu formează cel mai nou cuplu din showbiz. Vedeta şi noul ei iubit trăiesc o frumoasă poveste de dragoste fără să se mai ascundă de ochii curioşilor. Dacă la început au păstrat discreţia asupra relaţiei lor, vedeta a început să publice imagini cu noul ei iubit pe conturile de socializare. Şi tânărul este la fel de entuziasmat că are la braţ o parteneră celebră. Cei doi s-au fotografiat la o terasă, extrem se zâmbitori, semn că relaţia lor este cât se poate de serioasă.  

Prezentatoarea Tv a încheiat recent relaţia pe care a avut-o cu Cătălin Ţîra, fotbalistul în vârstă de 22 de ani, dar nu piede timpul cu regrete. Blonda s-a mai iubit cu fotbalistul Cirprian Marica, de care s-a separat definitiv după o relaţie tensionată presărată cu numeroase despărţiri şi împăcări.

Mai multe