Ilinca Vandici, însărcinată în 7 luni, în cea mai scurtă rochie posibilă!

26 mai 2017 16:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilinca Vandici (30 de ani) a păşit curajoasă, joi seară, în cea mai scurtă rochie pe care o avea în garderobă. Invitată la petrecerea Viva!, prezentatoarea "Bravo, ai stil!" şi-a etalat burtica de gravidă, prin ţinuta albă şi mulată. Însărcinată în 7 luni, vedeta Kanal d nu s-a sfiit să poarte o rochiţă îndrăzneaţă, care să-i pună în valoare nu doar burtica rotunjoară, ci şi picioarele tonifiate.

A plouat cu vedete pe covorul roşu de la Clubul Diplomatic, acolo unde, joi seara, a avut loc petrecerea de majorat a Revistei Viva! A răspuns invitaţiei şi Ilinca Vandici, deşi prezentatoarea este însărcinată în ultimul trimestru. Blonda a purtat o rochie scurtă şi albă prin care i s-a văzut burtica de gravidă şi a fost admirată de toată lumea pentru îndrăzneala ei. Ilinca a asortat ţinutei o pereche de sandale argintii şi o poşetă bej.

Prezentatoarea formează un cuplu cu Andrei Neacşu (26 de ani), cu care s-a căsătorit în mare secret în urmă cu doar câteva luni. La momentul la care au semnat certificatul de căsătorie, cei doi aveau doar nouă luni de relaţie. 

"Slavă Domnului, sunt o graviduţă atipică, care nu are probleme de sănătate din cauza sarcinii. Am dormit mai des, mănânc mult şi încerc să nu-mi pun anumite bariere. Fac mult sport, am acordul medicilor. Nu am planificat sarcina, dar îmi doream un copil şi eram pregătită pentru acest acest pas în viaţă. Acum a fost momentul potrivit, cu omul potrivit”, povestea Ilinca pentru Click! cu puțin timp în urmă, când încă nu știa sexul copilului.

Vedeta a dezvăluit că va avea un băiețel, exact așa cum își dorea atât ea, cât și iubitul ei, Andrei Neacșu.

Mai multe